El 18,9% dels webs més ben posicionats, són fets amb tecnologia WordPress.

Segurament la majoria de vosaltres  coneixeu WordPress o heu sentit parlar , reconeixent-lo com un dels millors sistemes actuals de llicencia lliure per  edició de blogs.

Però, coneixem realment totes les possibilitats que ens ofereix?
Wordpress és un sistema de gestió de continguts , creat l’any 2003, que ens permet crear i administrar continguts web de forma ràpida i fàcil.

Des d’aleshores, WordPress s´allunya del ser el simple blog o CMS i ha passat a convertir-se en una plataforma d´aplicacions com els ja comentats blogs, pàgines corporatives o fins i tot e-commerce, incloent infinitat d´eines o plugins que podem implementar al nostre lloc web amb diferents objectius.

Matt Mullenweg, el fundador de WordPress, informa que dels 10 milions de llocs webs amb més ranking, el 18,9% són webs desenvolupades sota aquest sistema. Un 2,2% més que l´any passat.

Possiblement, una de les principals causes del seu fort creixement és lo simple i intuïtiu que resulta treballar amb aquest sistema, molt útil per a usuaris amb pocs coneixements sobre la creació de pàgines web. Actualment, una gran comunitat de desenvolupadors i dissenyadors que s´encarreguen de crear noves funcionalitats que qualsevol usuari pot fer servir.

Algunes dels avantatges d´aquest sistema:

-          infinitat de temes o plantilles per escollir, permetent també personalitzar el disseny si es desitja.

-          La Interface permet gestionar els continguts de forma fàcil i intuïtiva, qualsevol persona el pot fer servir.

-          S´ofereixen millores contínuament, tant a nivell d´actualització de versió de la pròpia plataforma com a la creació de nous plugins que podem implementar.

-          Auto-guardat. Tot i que no guardem  una entrada, si l´obrim amb el mateix navegador, podem recuperar tots els canvis!

-          Entorn Multi-usuari on dos o mes persones poden administrar el mateix projecte, tot i que si ho fan alhora un dels dos queda bloquejat per no perdre els canvis

-          Vídeo i Audio: ara es poden pujar arxius de música o vídeo directament al nostre WordPress.

-          Amigable amb el SEO, WordPress està dissenyat de manera òptima per posicionar-se ràpidament i ofereix amb plugins que ens ajudaran en aquesta tasca.

-          Gran integració amb les xarxes socials, per tenir contínuament connectada la nostra web amb Facebook, Twitter, Linkedin, entre altres.

-          I moltes més…

Si esteu pensant fer un web, WordPress és una molt bona opció.

Truca’ns, explica’ns el teu projecte i nosaltres en encarreguem de tot. Ràpid, fàcil i a un preu que et sorprendrà.

 

Eva Martos,
Responsable de projectes web i multimèdia
emartos@pimec.org
93 496 45 00.

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari