Factura electrònica: dispositiu PIMEC d’ajut a les empreses

PIMEC posa a disposició de totes les empreses un dispositiu d’ajut en matèria de facturació electrònica.

La llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic, posa a disposició de tots els proveïdors de totes les administracions públiques les eines i els mecanismes per eradicar la morositat de les administracions públiques. És, per tant, un punt de partida que els empresaris hem d’aprofitar, exigint als nostres clients administracions públiques les màximes facilitats per poder complir  aquesta llei i, alhora, per satisfer aquest dret.

Davant d’aquesta oportunitat, moltes empreses es troben amb dubtes tècnics i de coneixement. Com he de fer les factures? Què puc fer si el meu programa de facturació no identifica aquest format de factura? Serveix un PDF? S’han de firmar amb un certificat digital? Com les he d’enviar als meus clients?, i molts més.

Per ajudar a aclarir tots els dubtes i per oferir solucions a les mancances tècniques, posem a disposició de les empreses un dispositiu d’ajut en matèria de facturació electrònica.

Entra en aquest enllaç: dispositiu d’ajut a les empreses, omple un breu formulari de recollida de dades relatives a les factures que fas a la teva empresa, i et donarem una resposta personalitzada amb la millor o millors opcions per passar-te a la factura electrònica de la forma més fàcil, eficient i econòmica.

Totes les peticions d’ajut es respondran per rigorós ordre d’entrada, i tan aviat com ens sigui possible.

Preveiem un volum molt alt de peticions, per la qual cosa et demanem la màxima comprensió i col·laboració.

Andreu Bru
Director del Departament Solucions TIC de PIMEC
www.solucionstic.org

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari