La meva presència a Internet

Actualment, no tenir una bona imatge de marca o un bon posicionament a Internet ens pot fer perdre oportunitats de negoci. Si no disposeu de pàgina web, o la que teniu no us aporta negoci o valor, cal posar solució.

Ara, si ets soci de PIMEC, volem i podem ajudar-te. Demana’ns una reunió i junts trobarem solucions per què la vostra presència a Internet aporti valor al vostre negoci.

Solucions que podem oferir-te:

mida_s

Web a mida

El teu negoci és únic, el teu web també. Dissenys actuals i únics, fàcilment administrables i a uns preus que s’adapten a qualsevol butxaca.

webpime_s2

WEBPIME XL

El teu web de forma ràpida, econòmica i de qualitat.
Si ets soci de pimec, amb el nou producte webpime XL, pots tenir el teu domini, web i correus electrònics de forma ràpida, econòmica i de qualitat.

webshop_s

WEBSHOP

La manera més fàcil i efectiva de vendre per Internet. La teva botiga a Internet amb les màximes prestacions i un cost molt ajustat.

socialmedia_s

Social Media

T`ajudem a tenir èxit a través de les Xarxes socials.
Definint una estratègia, creant, moderant, gestionant i monitoritzant la informació de les empreses en mitjans com Twitter, Facebook, Youtube…

posicionament_s

Posicionament a cercadors

Necessiteu ajut professional per posicionar la vostra pàgina web?
Pimec SEO|SEM és un servei personalitzat per millorar la posició del vostre web als cercadors.

dominis_s

Dominis

Dominis i serveis associats
Com a pimes i autònoms és important disposar d’un domini propi per poder tenir el seu espai a Internet de forma “personalitzada”.

correus_s

Correu electrònic

Vinculat als dominis podem oferir servei de correu electrònic als nostres usuaris que reforçarà la seva imatge professional.

hosting_s

Allotjament de pàgines web

Tenir presència a Internet cada dia més fàcil
L´allotjament web consisteix en un servei que facilita a les empreses associades un sistema per poder emmagatzemar tot contingut consultable via web.