Seguretat i compliment normatiu

Les TIC, estan presents a les nostres vides i a la nostra feina, i moltes vegades no som conscients de les amenaces que comporten. Tenim la seguretat que els nostres correus electrònics són segurs ? els nostres equips informàtics connectats a una xarxa local o wi-fi estan realment ben protegits ? quan accedim a portals web, sabem a què ens exposem ?

Ara, si ets soci de PIMEC, volem i podem ajudar-te. Demana’ns una reunió i junts trobarem les millors per minimitzar els riscos de pèrdua o usurpació de les vostres dades.

Solucions que podem oferir-te:

hornet_s

Hornet drive

El núvol, el gran magatzem de les nostres dades.El seu espai a Internet on dipositar amb plena confiança els seus arxius, tot seguint la normativa Europea.

adcloud_s

AdCloud

L’externalització dels vostres sistemes informàtics, per què us pugueu centrar en el vostre negoci.
adCloud cobreix totes las necessitats d’IT de la Pime

dominis_s

Dominis

Dominis i serveis associats. Com a pimes i autònoms és important disposar d’un domini propi per poder tenir el seu espai a Internet de forma “personalitzada”.

correus_s

Correu electrònic

Vinculat als dominis podem oferir servei de correu electrònic als nostres usuaris que reforçarà la seva imatge professional.

hosting_s

Allotjament de pàgines web

Tenir presència a Internet cada dia més fàcil
L´allotjament web consisteix en un servei que facilita a les empreses associades un sistema per poder emmagatzemar tot contingut consultable via web.

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari